Linea Kast-700

Hierboven in een sfeervolle slaapkamer de montage van een grote Linea kast met ladeblok.

IKEA Pax groot

En een grote IKEA Pax kast in Zeist

Optrekstand

Voor het monteren en ophangen van een fitness rack kom ik graag bij u langs. Hier kunt u zich zonder angst met uw volle gewicht aan toevertrouwen.

 

Pax IKEA-970

IKEA Pax kast. Chique en praktisch. Schuifdeuren die de ruimte in uw slaapkamer of garderobe vrijlaten met een indeling die u overzicht geeft.

De montagehandleidingen van IKEA zijn overzichtelijk en leiden u stap voor stap door het proces. Als u tenminste een technische knobbel hebt. Maar wie zal u erdoor helpen als het u niet zo gemakkelijk afgaat? Boutjes, deuvels, inbusgereedschap, alles in een zak. Je wordt er gek van. Gelukkig kan ik u helpen.  En ik doe het graag. En vlot. Oefening baart immers kunst? Bel Tot Je Dienst en laat u uit de brand helpen.

Hopen montage-970

Een Hopen-kast van IKEA. Gedemonteerd, verhuisd en weer gemonteerd. Zo heeft deze kast een nieuwe bestemming gekregen en kan weer jaren mee. Een lust voor het oog. Toch?

Om u een voorbeeld te geven van mijn tarief : Het monteren van de eenvoudigste kledingkast van IKEA, de enkelvoudige Pax garderobekast neemt met uitpakken en plaatsen ongeveer een uur tijd. Ik doe dit werk met elektrisch gereedschap, dus het werk vordert snel. Voor een uur reken ik een vergoeding van € 35,00 incl.
De IKEA montageservice rekent voor zo’n kast € 79,20 (20% van de meubelwaarde plus € 49,00).

Een Pax combinatie van € 528,00 wordt door de IKEA montageservice voor u gemonteerd en geplaatst voor € 105,60 + € 49,00 en komt dan op € 154,60

Een dubbele Pax kast met kant en klare deuren neemt twee uur, een Pax kast met paneeldeuren die uit kleine onderdelen apart samengesteld moeten worden is weer wat bewerkelijker.

Ik kan uw opdracht voor u uitvoeren tegen een vergoeding van € 35,00 per uur. Wanneer u daarbij ook zelf meewerkt wordt de montagetijd natuurlijk korter.