Een massief eiken vloer van brede planken in Veenendaal. Direct op een gefixeerde cementvloer gelijmd. Daarna geschuurd, gepolijst en geolied.

Veenendaal 1

Een vloer om trots op te zijn. Je hebt er vele jaren plezier van.

Veenendaal 2

______________________________________________Een eiken lamelparketvloer in Amsterdam drempelloos doorgelegd vanuit de woonkamer naar alle andere vertrekken.

IMG_0451X

 Hier kwam ik aan in een slaapkamer. Alle naden corresponderen met elkaar en werden onderling verlijmd.

Hieronder ziet u het resultaat van deze kamer.

IMG_0454 X

Het woonvertrek was het uitgangspunt voor het leggen van de vloer. In het totaal 85 m2.

IMG_045 2X

In de gang komen alle vertrekken samen. Consequent in lijn doorgelegd.

IMG_0455 X

_______________________________________________

 

DSC00008autoc-900

Massief eiken vloer in Haarlem. Geschuurd,  gelakt, weer geschuurd en gelakt, 3e keer geschuurd en nu de laatste laklaag. Een vloer die de tand des tijds weer geruime tijd kan doorstaan. Met garantie!

laminaat 0 corr-970

Ook deze vloer is geschuurd, gelakt en gepolijst. Zo is uw parket weer als nieuw. De oorspronkelijke uitstraling is weer teruggekomen en mag gezien worden. Na een paar dagen uitharden kunnen de meubels er op en dan kan deze vloer weer heel wat jaren mee.

laminaat 1

Op het oog is laminaat tegenwoordig net zo mooi als parket. De slijtvaste toplaag is voorzien van houtnerfprofiel en is oersterk. Met een geluids- en temperatuur-isolerende ondervloer is het hierop goed toeven. Door de klikverbinding liggen alle delen op dezelfde hoogte zodat er geen verkleuring ontstaat door slijtage op de randen.

Niet voor niets heeft laminaat zich de laatste jaren een blijvende plaats in de markt veroverd.  Geef uw woning de uitstraling van parket tegen kosten die aanzienlijk lager zijn. Laat uw huis mooi maken door Tot Je Dienst.

laminaatcorr-970

Nieuwbouw met een laminaatvloer die drempelloos doorloopt. De muren zijn voorzien van een behang in een corresponderende kleur naar de smaak van de bewoner. Ontdek de voordelen van Tot je Dienst, uw partner in woongenot.

laminaat 5

De eiglans van deze vloer is gerealiseerd met Glitsa. Glitsa staat voor het optimaal behandelen van zacht- en hardhouten vloeren, kurk en voor houten meubelen binnenshuis. Lakken van Glitsa zijn optimaal slijtvast, niet vergelend, snel droog en overschilderbaar. Alle Glitsa lakken zijn versterkt met polyurethaan en daardoor optimaal kras-, stoot- en slijtvast.
studentenwoning TJD

Deze studentenkamer is op en top opgeknapt. Wie hier studeert heeft rust , ruimte en licht. Een ambiance voor ambitie!

Ik kom vrijblijvend bij u langs om het werk op te nemen en de details te bespreken.  Dan maak ik een offerte op. Wanneer er geen ernstige onverwachte gebreken aan het licht komen tijdens de uitvoering van het werk, houd ik me aan de offerte. Uitzonderingen worden in goed overleg met u doorgenomen.