woonkamer met stoelen corr

Een egaal geschilderde muur straalt rust uit. Lichte tinten suggereren ruimte, de wanden wijken als het ware en scheppen zo een ambiance waarin u kunt herstellen van de drukte van uw werk. Een huiselijke oase waarin u de hectiek van de snelle wereld waarin wij leven aflegt en weer tot uzelf komt.

zolder slaapkamer

Een voorbeeld van een markante kleurkeuze die de vorm van deze kamer benadrukt. De accenten rood en geel geven blijk van uw opgewekte levensinstelling.

deuren opknappen-970

Uw deuren verdienen zeker aandacht. Met zorgvuldige voorbehandeling en een smetteloze druipvrije afwerking worden uw deuren weer als nieuw.

_______________________________________________________________________________________________

Een vensterbank in Zeist  was ernstig aangetast door houtrot. Na verwijdering van het slechte hout heb ik de vensterbank geïmpregneerd met Bison houtrot-stop en de ontstane holten opgevuld met houten delen en ingelijmd met Bison Constructielijm. Een en ander heb ik aangevuld met Bison 2-componenten houtrotvuller. Na afwerking is er een mooi resultaat behaald.

Vensterbank Zeist

Ik kom vrijblijvend bij u langs om het werk op te nemen en de details te bespreken.  Dan maak ik een offerte op. Wanneer er geen ernstige onverwachte gebreken aan het licht komen tijdens de uitvoering van het werk, houd ik me aan de offerte. Uitzonderingen worden in goed overleg met u doorgenomen.