woonkamer met patroon F11

Waarom laat u een vakman komen voor uw behangwerk? Heel eenvoudig: Als leek kun je nogal wat verkeerd doen als je zelf gaat behangen. Stelt u zich voor: de banen zijn verkeerd gesneden (meestal te kort bij patroonbehang), het patroon sluit niet aan, tijdens het drogen ontstaan er openingen tussen de banen, het behang laat los, de naden krullen op, lelijke luchtblazen blijven achter het behang zichtbaar. Kort gezegd, uw woondroom wordt een nachtmerrie.

1

Zet in op behangwerk van een vakman en zie het verschil: rechte sneden, zuiver doorlopende patronen, banen die naadloos stotend op elkaar aansluiten, behang dat jarenlang blijft zitten. Met  Tot Je Dienst bereikt u een resultaat dat gezien mag worden!

Prinsengracht behang

Ontzie uw zenuwen, vermijd onnodige spanningen en neem contact op met Tot Je Dienst. Voor een op maat gesneden ruimtelijk effect sta ik u graag terzijde.

patroonbehang metbruine ladder

Alle wandbekleding, maar vooral motiefbehang breng ik zo aan dat de naden wegvallen. Ook plafond- en plintaansluiting werk ik met een dunne kitrand af, waardoor schaduwrandjes  wegvallen.

wand en vloer

Afwerking is ‘the name of the game’. Dit begint bij de ondergrond. Die blijft als het ware “zichtbaar” in de toplaag. Door alles wat er op wordt aangebracht heen.

 

Ook fotobehang, hier bij een bedrijf in Utrecht, kunt u aan mij toevertrouwen. 

De volgende foto,

IMG_0179-900

 heb ik aangebracht op een muur van  11 meter breed en 2,6 meter hoog.

 Zuiver aansluitend, 11 banen tot op de pixel nauwkeurig,  een spectaculaire achterwand!

Met de trotse opdrachtgever op de voorgrond.

IMG_0169

IMG_0175

IMG_0174

Ik kom vrijblijvend bij u langs om het werk op te nemen en de details te bespreken.  Dan maak ik een offerte op. Wanneer er geen ernstige onverwachte gebreken aan het licht komen tijdens de uitvoering van het werk, houd ik me aan de offerte. Uitzonderingen worden in goed overleg met u doorgenomen.