REACTIES VAN KLANTEN    :

Guido  Oesterkoning:

Gerard is een behanger uit duizenden!

Wij zijn heel erg blij dat Gerard bij ons heeft behangen. Gerard is een perfectionist in hart en nieren. Ik kan mij geen betere behanger wensen. Gerard was elke keer weer stipt op tijd en zorgde voor naadloze behangen muren. Het werk was echt niet eenvoudig daar er sprake was van nogal wat rare hoeken en moeilijke randjes. Wanneer wij zeiden dat het niet zo nauw kwam zorgde Gerard er tot in de finesses voor dat zijn opdracht in orde kwam. Was er sprake van een klein naadje omdat het materiaal wat kromp dan was het Gerard niet teveel (uit eigen beweging) een baan de volgende dag te verwijderen en deze wederom naar ieders tevredenheid weer overnieuw te plakken. Ik kan mij geen betere behanger wensen. Gerard hebben wij in ons huis alleen gelaten om te behangen, je kan hem voor 100% vertrouwen. Een keurige man waarvan je eerder verwacht dat hij een advocaat is dan behanger. Kortom een aanwinst voor iedereen die een behanger zoekt. Wilt u meer info omtrent de werkwijze van Gerard dan kunt u mij altijd bellen ( Guido Oesterkoning 0644538529 ). 

– – – – – – – – – – – 

Mw. Selma Noort:

De heer Gerard Thomassen heeft bij mij thuis keurig netjes behangen en nog vele andere klussen gedaan. Hij denkt mee, vindt creatieve oplossingen, is behulpzaam en betrouwbaar. Door zijn vermogen allerlei woonproblemen op te lossen, is mijn woning er niet alleen decoratief, maar ook functioneel enorm op vooruit gegaan! Chapeau!

– – – – – – – – – –

Behangen muur Prinsengracht Amsterdam

Helemaal geweldig. Goeie prijs (vast), doorgaan tot het af is, zeer precies en netjes. Gewoon top!

– – – – – – – – – –

Achterpui schilderen en diverse klussen in huis te Zeist

Beste Gerard, wilde je nog even bedanken voor je hulp! Erg fijn. Hopelijk kan ik later nog een keer een beroep op je doen. Groet A.

– – – – – – – – – –

Behangen vliesbehang + schilderen in Almere, bovendien alle stopcontacten en schakelaars vervangen door nieuwe:

Alles is volgens afspraak uitgevoerd. Netjes, correct en in alle rust.  Heeft de kennis om de klus goed te kunnen uitvoeren.

– – – – – – – – – –

Nieuwbouw appartement behangen in Zeist:

‘De heer Gerard Thomassen heeft onlangs ons nieuwbouw appartement voor een belangrijk deel behangen. Hij heeft dat met uiterste precisie gedaan zodat wij erg tevreden zijn met het resultaat.
Wij kunnen de heer Thomassen met een tevreden gevoel aanbevelen.’

– – – – – – – – – –

Fitness Rack monteren en ophangen

Vriendelijk, correct en verstand van zaken. Prijsstelling alleszins redelijk en eerlijk gecalculeerd. Eindresultaat volledig naar wens, veilig gemonteerd en netjes afgewerkt.

– – – – – – – – – –

IKEA Billy Boekenkasten monteren in Amsterdam:

Zeer ervaren vakman. Voerde de klus perfect uit. Was vooral heel eerlijk. Zeer goede kwaliteit voor een lage prijs. Zal hem zeker nog eens vragen voor een nieuwe klus.

– – – – – – – – – –

IKEA Pax kledingkasten monteren in Loosdrecht:

Snel en plezierig geholpen en wij zullen van de diensten van “tot je dienst” zeker nog eens gebruik maken.

– – – – – – – – – – –

Woonkamer 32  m2 behangen in Amsterdam:

Hele prettige man, kon snel beginnen, werkt netjes (behang- en schilderwerk), goed kunnen overleggen, is flexibel, zou zo weer een klus aan hem overlaten. Dank je wel Gerard!

– – – – – – – – – –

Massief eiken vloer schuren  in Haarlem:

Gerard Thomassen: met recht een vakman! Zeer tevreden over het resultaat van het schuren en 3x lakken van mijn eiken houten vloer in de huiskamer, keuken en gang. Fijne man om in huis te hebben en te overleggen. Betrouwbaar, betaalbaar, binnen de afgesproken tijd klaar en levert de ruimte schoon en opgeruimd op. Zeker aan te bevelen!

– – – – – – – – – –

Marktplaats   

Zeer tevreden over het resultaat en de prettige samenwerking. Ik kan TOT JE DIENST aanbevelen.

– – – – – – – – – –

Marktplaats 

Zeer goede service!
Netjes van te voren afgesproken wat de werkzaamheden zouden zijn. Uiteindelijk is het werk snel en goed uitgevoerd.
Zeer nette prijs!

– – – – – – – – – –

Marktplaats 

Bedankt voor het omhangen van onze keukendeurtjes.
Netjes gedaan en snel klaar. Zeker een aanrader.

– – – – – – – – – –

Marktplaats 

Aansluiting regenpijp naar riool (voor en achter het huis), was op meerdere plaatsen afgebroken. Is in goed overleg vervangen, veel werk is verzet en voor elk probleem een oplossing gevonden. Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden en de manier waarop deze zijn uitgevoerd.

– – – – – – – – – –

Marktplaats 

Snel geregeld alles netjes achtergelaten een goede vakman ben zeer tevreden

– – – – – – – – – –

Marktplaats 

Hele fijne man. De klus is erg netjes uitgevoerd. Een aanrader.